Home » About

Over mij

Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen!

Mijn naam is Laura de Borst. Vanaf 2009 ben ik samen met mijn lieve man Timon en in 2014 zijn we getrouwd op Landgoed Waterland. In januari 2020 is onze prachtige dochter Esmee geboren en in maart 2022 hebben we onze tweede dochter Noortje mogen ontvangen. We wonen in een heerlijk, schattig jaren ’30 huis in Bussum.  

Daarnaast houd ik van: kleertjes naaien, met familie en vrienden zijn, spelletjes spelen, een goed glas rode wijn met een borrelplankje, lekker eten, chocola, wandelen, genieten van de mooie natuur, kamperen, voetjes in het gras en nog veel meer.. ja, ik heb echt teveel hobby’s haha..

En… ik ben mega gek op fotograferen!!! Niets mooiers dan jouw mooie unieke buik, je lieve kleine pasgeboren kindje of je mooie gezin vast te leggen. Ik ga ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt voor mijn camera en dat er spontane momenten ontstaan. Je krijgt van mij kleine opdrachten om samen uit te voeren en echt waar; de spontane liefdevolle momenten komen direct. Ik ga de tijd even stilzetten en een moment creëren die je niet meer gaat vergeten. Hopelijk ontmoet ik jullie ook voor mijn camera, dat zou ik een eer vinden!