Home » Familiefotoshoot

Jouw familie

.. op z’n allermooist vastgelegd, daar ga ik voor!

Super leuk dat je nadenkt over een familyshoot. De kleintjes worden zo snel groot, dat wil je regelmatig vastleggen voor later. Ik ga jullie fotograferen zoals jullie zijn!

 

Die echte glimlach

De liefde tussen moeder en kind vind ik iets magisch. Die liefde leg ik graag voor je vast! Foto’s maken van kinderen kan soms uitdagend zijn maar met mijn ervaring, ook als leerkracht, komt het zeker goed. Ik ga spontane beelden maken en ik geef jullie tijdens de fotoshoot kleine opdrachten waardoor die momenten spontaan ontstaan. Geloof mij: alle kinderen en papa’s (die er soms geen zin in hebben) gaan blij en enthousiast op de foto. 

 

 

Het hele jaar

De fotoshoots plan ik het hele jaar door. Een mooi herfstbos, een lekker zonnetje of een sneeuwballen gevecht. Ieder seizoen heeft z’n mooie momenten. Alleen als het regent maken we een nieuwe afspraak of doen we de fotoshoot in jullie huis op jullie bed en in de babykamer.  

Cliënt Closet

Als je een shoot boekt mag je gebruik maken van mijn Cliënt Closet. Die hangt vol jurken in verschillende modellen, kleuren en maten. We gaan op zoek naar een jurk die bij jou past en waar je je fijn in voelt. Dat laatste vind ik heel belangrijk want dat zie je terug op de foto's e. Benieuwd naar de jurken? Neem even een kijkje in de highlights op mijn Instagram