Home » Fotoshoots

Trouwen

Bij mij krijg je de meest romantische, liefdevolle trouwfoto's in heerlijk lichte, pastel en zachte kleuren. Tijdens de dag zal ik jullie vastleggen zoals jullie zijn, geen over geposeerde foto's maar heerlijk spontaan. Ik wil de liefde tussen jullie vastleggen en ga tijdloze foto's maken die over 50 jaar nog aan jullie wand hangen. Ik ben trouwfotograaf in de omgeving 't Gooi, Blaricum, Huizen, Bussum, Hilversum, van Amsterdam tot Utrecht tot Amersfoort. Wil je mij boeken en woon je verder weg? Stuur me gerust een berichtje.

Zwanger

Niets mooiers dan een buik waar jouw wondertje in groeit. Die wil je vastleggen voor later want straks weet je niet meer hoe mooi hij was. Samen maken we er een fantastische shoot van en nemen we verschillende achtergronden zodat je gevarieerde beelden gaat krijgen. Als er broertjes/zusjes zijn gaan zij natuurlijk ook fijn op de foto en betrekken we hem/haar er helemaal bij.

Newborn

Zo klein! Zo klein zijn ze maar zo kort, dat wil je toch op mooie foto's vastgelegd hebben?! Ik ga prachtige beelden maken van jullie kleintje en natuurlijk ook van het gezin en van de mama & papa los met de baby. Als er broertjes of zusjes zijn komen die natuurlijk ook op de foto. Heerlijk om de liefde tussen de kindjes vast te leggen. Die foto's wil je toch voor nu en voor later?!

Family

De liefde tussen moeder en kinderen vind ik iets magisch. Die liefde leg ik graag voor je vast. Foto's maken van kinderen kan soms uitdagend zijn, maar met mijn ervaring als leerkracht komt dat zeker goed. We gaan spontane beelden maken en ik geef jullie tijdens de fotoshoot kleine opdrachten waardoor de beelden spontaan ontstaan. Geloof mij: alle kinderen en papa's (die er soms geen zin in hebben) krijg ik spontaan, liefdevol en lachend op de foto.