Home » Newbornfotografie

Gefeliciteerd!

Jullie krijgen een klein wondertje!

Die schattige teentjes die wil je toch mooi vastgelegd hebben voor later? Ik zou het een eer vinden om jullie voor mijn camera te zien! 

 

Newborn

De newbornlifestyleshoot plan ik het liefst tussen de 2-4 weken na de geboorte. De baby is dan nog echt newborn en nog niet zo beweeglijk. Omdat de fotoshoot snel na de bevalling plaats vindt, is het fijn om deze al in de zwangerschap te boeken en het direct te laten weten als je bevallen bent zodat we de direct een geschikt moment kunnen plannen. 

Na het boeken ontvang je mijn informatiegids met mijn werkwijze, tips en meer zodat je helemaal voorbereid bent op de fotoshoot.


Het hele jaar door

De fotoshoot kan bij jullie thuis, op het grote bed of in de babykamer. Dit kan dus het hele jaar door. In de donkere periode plan ik de shoot het liefst het midden op de dag vanwege het weer.

Na het boeken ontvang je mijn informatiegids met mijn werkwijze, tips en meer zodat je helemaal voorbereid bent op de fotoshoot.

 

Cliënt Closet

Als je een shoot boekt mag je gebruik maken van mijn Cliënt Closet. Die hangt vol jurken in verschillende modellen, kleuren en maten. We gaan op zoek naar een jurk die bij jou past en waar je je fijn in voelt. Dat laatste vind ik heel belangrijk want dat zie je terug op de foto’s. Benieuwd naar de jurken? Neem even een kijkje in de highlights op mijn Instagram