Home » Tarieven

Tarieven

Zoals je hieronder kunt zien werk ik met pakketten. Op deze manier kan je zelf kiezen wat bij jullie past! Onderstaande pakketten gelden voor een zwangerschapsshoot, newbornshoot, loveshoot en de gezinsfotoshoot.

Bij de pakketten basic en Compleet zitten een luxe velvet harmonicaboekje en bij Deluxe krijg je een prachtig 15x15cm album met linnen kaft. Zo heb je direct de foto’s in een prachtige herinnering. Het pakket kies je voorafgaand aan de fotoshoot. Eventueel extra foto’s zijn achteraf bij te bestellen voor €10 per stuk. De reiskosten zijn €0,35 per kilometer vanaf 10km.

Na het boeken van een pakket ontvang je mijn brochure met kleding- en voorbereidingstips zodat je helemaal voorbereid bent. Ook mag je me altijd appen of mailen voor kledingadvies en vragen. Je kan ook gebruik maken van mijn Cliënt Closet waarin diverse jurken hangen.

Na de shoot ontvang je binnen 2-5 weken de foto’s in een persoonlijke keuzegalerij met minimaal 60 foto’s. Hierin kun je jouw favoriete foto’s kiezen. Heb je gekozen voor Pakket Deluxe dan ontvang je direct alle foto’s in een persoonlijke online galerij waaruit je ze allemaal kan downloaden.

Pakket Basic

Luxe Velvet Harmonica Boekje
Tot 1 uur fotografie
10 HR foto's
Cliënt Closet
Brochure met kleding- en voorbereidingstips
Persoonlijke online galerij
Reiskosten tot 10km vanaf Blaricum
€249 incl btw

Pakket Compleet

Luxe Velvet Harmonica Boekje
1 uur fotografie
25 HR foto's
Cliënt Closet
Brochure met kleding- en voorbereidingstips
Persoonlijke online galerij
Reiskosten tot 10km vanaf Blaricum
€329 incl btw

Pakket Deluxe

15x15cm Album
1 uur fotografie
Complete galerij (±60 foto’s)
Cliënt Closet
Brochure met kleding- en voorbereidingstips
Persoonlijke online galerij
Reiskosten tot 10km vanaf Blaricum
€439 incl btw

* De prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten buiten 10km vanaf Blaricum (vanaf 10km €0,35 p/km) en eventueel parkeerkosten.

* Gezinsshoot is te boeken tot maximaal 5 personen. Elke extra persoon bedraagt €15,-

Ben je benieuwd naar mijn aanbod voor Trouwreportage of Day in the Life shoot? Neem dan een kijkje op die pagina’s en stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!

Boek 2 shoots met 10% korting

Wil je graag je prachtige zwangere buik en straks de kleine voetjes van je pasgeboren baby professioneel vastgelegd hebben? Boek dan een combinatie van deze shoots en ontvang 10% korting op de totaalprijs! 
Neem vrijblijvend contact met mij op en ik help je graag!

Mijn motivatie

Ik wil jou een prachtige herinnering geven met gebruik van mijn fotografie want dat vind ik echt het allerleukst om te doen! Die spontane momentjes vangen, die blik naar jouw buik of kindje, … Dat wil je echt vastleggen voor later want ze zijn zo snel groot! En ik kan het weten want ik ben moeder van twee meisjes en kijk de foto’s van mijn zwangerschappen en de babyfoto’s regelmatig terug. Wat is dat een heerlijk gevoel!
Mag ik jouw onvergetelijke momenten geven die je voor altijd zal koesteren?

Wat klanten zeggen over mij