Home » Trouwfotograaf

Trouwfotograaf gezocht?

Christelijke trouwfotograaf voor jullie bruiloft! Iedereen is welkom! Voor de trouwfotografie rijd ik door heel Nederland!

Ben jij op zoek naar romantische, liefdevolle trouwfoto’s in lichte, zachte kleuren? Dan zit je goed! Tijdens jullie dag zal ik jullie vastleggen zoals jullie zijn, geen over geposeerde foto’s maar heerlijk spontaan. Ik wil de liefde vastleggen en ga tijdloze foto’s maken die over 30 jaar nog aan jullie wand hangen

Gefeliciteerd!

Jullie gaat trouwen! De mooiste dag van je leven, die wil je natuurlijk op de allermooiste manier vastgelegd hebben. Tijdens de dag kan je alles los laten en over je heen laten komen. Ik ga ervoor zorgen dat alles vastgelegd wordt; van detail tot overzicht zodat jullie later alles rustig terug kunnen zien!

Liefs, Laura

Wat wil jij?

‘Wat straal jij een rust uit.’, zei iemand laatst tegen mij. Dat wil ik graag op jullie trouwdag voor jullie betekenen. De rust om alles vast te leggen, alles tot in de detail. Ik ga er ALLES aan doen om jullie de allermooiste foto’s te geven. De foto’s die je direct aan je wand wil hebben, maar over tig jaar nog fantastisch zijn. Bij mij krijg je geen overbewerkte of serieuze foto’s maar heerlijk romantische, lichte, spontane foto’s waar je helemaal blij van wordt. 

Heb jij ook zin om te ontdekken of we een match zijn? Plan een gratis & vrijblijvend (!) kennismakingsgesprek. Ik zie er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten en te horen over jullie plannen. 

gratis Trouwbrochure

Een trouwbrochure vol met tips & trics voor jouw perfecte bruiloft! Daarnaast vind je er mijn aanbod en prijzen. Je kan hem gratis & vrijblijvend aanvragen via de volgende link. Ik zal hem dan naar je toesturen en hoop je natuurlijk te ontmoeten tijdens een gratis kennismakingsgesprek!

Prijzen

Ben je enthousiast geworden? Ik sowieso want ik ben super benieuwd naar jullie plannen!

Mijn huidige prijzen en pakketten kan je vinden in mijn trouwbrochure.

Vanaf prijs: €1599

Liefs, Laura