Home » Zwangerschapsfotografie

Zwangershapsshoot

Gefeliciteerd! Jullie krijgen een klein wondertje! Je zwangere buik gaat groeien en dat wil je natuurlijk professioneel vastgelegd hebben tijdens een zwangerschapsshoot. Want geloof mij, dat gewiebel in je buik ga je straks nog missen!

 

Wanneer zwangerschapshoot?

Jouw mooie buik fotografeer ik het liefst tussen week 30-34. Je buik is dan mooi zichtbaar en je bent nog redelijk flexibel dus dat is de beste tijd voor een zwangerschapsshoot. De fotoshoot kan bij jullie thuis, op het grote bed of in de babykamer. Maar we kunnen natuurlijk ook naar een mooie buiten locatie.

Na het boeken ontvang je mijn informatiegids met mijn werkwijze, kleding tips en meer zodat je helemaal voorbereid bent op de fotoshoot. Mijn verschillende pakketten en prijzen vind je hieronder.

 

Welk seizoen?

De fotoshoots plan ik het hele jaar door. Een mooi herfstbos, een lekker zonnetje of een sneeuwballen gevecht. Ieder seizoen heeft z’n mooie momenten. Alleen als het regent maken we een nieuwe afspraak of doen we de fotoshoot bij jullie thuis op jullie bed en in de babykamer.  

Cliënt Closet

Als je een shoot boekt mag je gebruik maken van mijn Cliënt Closet. Die hangt vol jurken in verschillende modellen, kleuren en maten. We gaan op zoek naar een jurk die bij jou past en waar je je fijn in voelt. Dat laatste vind ik heel belangrijk want dat zie je terug op de foto's. Benieuwd naar de jurken? Neem even een kijkje in de highlights op mijn Instagram